Hyundai IONIQ ladattava hybridi nyt 29990€

IONIQ PHEV charging

 

IONIQ Plug-in -hybridiauton ostajaa hellitään

 

Oletko valmis huippuluokan polttoainetaloudellisuuteen? Ladattavalla hybridillä voit hoitaa arkiajosi pelkällä sähköllä ja pidemmillä matkoilla ajoasi avustaa taloudellinen hybridimoottori. Ota käyttöösi edistynyt teknologia, sillä edistys jatkuu – matka jatkuu.

 

  • Joustava toimintamatka sähkö- ja polttomoottorin yhteispelillä
  • Näyttäviä uusia muotoiluelementtejä
  • Paljon kuljettajaa avustavaa huipputeknologiaa
  • Lue käyttäjäkokemus

Kahden maailman parhaat puolet. Uudistunut muotoilu sekä edistyneet kuljettajaa avustavat järjestelmät ja aktiivisen turvallisuuden järjestelmät takaavat, että uusi IONIQ Plug-In Hybrid on parempi kuin koskaan. Aja pelkällä sähköllä1. Kun toimintamatka pelkällä sähköllä päättyy, voit jatkaa ajamista hybridinä bensiinimoottorilla ja kytkeä auton latausasemaan, kun pääset perille.

 

Ja nyt tarjoukset!

IONIQ Plug-in Comfort Limited Edition 1.6 GDI 141 hv 6-DCT  35 590 €nyt 29 990 €.Vapaa autoetu 630 €, käyttöetu 465 €.

IONIQ Plug-in Style Limited Edition 1.6 GDI 141 hv 6-DCT 37 590 €   nyt 31 990 €. Vapaa autoetu 660 €, käyttöetu 495 €.

 

Varuste-esimerkkejä, esimerkiksi IONIQ Plug-in Style Limited Edition-mallissa on vakiona muun muassa:

- älykäs vakinopeudensäädin 

- hätäjarrutusassistentti 

- Smart Key- älyavain

- säädettävä hyötyjarrutus

- sähkösäätöinen kuljettajan penkki kahdella muistipaikalla

- lämmitettävä nahkaverhoiltu ohjauspyörä

- automaattinen ilmastointi

- lämmitys takaistuimen reunapaikoilla 

- ilmastoinnin suuttimet takana

- 8" värikosketusnäyttö Android Auto / Apple Car Play-valmius

- 7" Supervision Cluster-mittaristo

- Langaton älypuhelimen lataus

- peruutuskamera dynaamisin apuviivoin

- automaattisesti himmentyvä taustapeili

- sisätilojen tunnelmavalaistus

- sähköinen käsijarru. 

 

Etu on voimassa erään autoja!

 

Ota yhteyttä, varaa koeajo 

 

Tutustu uuteen ladattavaan IONIQ plug in-malliin

 

Uudistunut muotoilu, huippuluokan polttoainetaloudellisuus sekä edistyneet kuljettajaa avustavat aktiivisen turvallisuuden järjestelmät takaavat, että uusi IONIQ Hybrid on parempi kuin koskaan. Se ei vaadi akun lataamista, oman ajotyylin muuttamista eikä muitakaan kompromisseja. Kehityksen huippua edustavan bensiinimoottorin ja sähkömoottorin dynaaminen yhdistelmä takaa vähäisen polttoaineenkulutuksen ja sykähdyttävän suorituskyvyn.

 

- täysin sähköinen toimintamatka ja bensiinin joustavuus

- näyttäviä uusia muotoiluelementtejä

- paljon kuljettajaa avustavaa huipputeknologiaa

 

Kahden maailman parhaat puolet. Uudistunut muotoilu sekä edistyneet kuljettajaa avustavat järjestelmät ja aktiivisen turvallisuuden järjestelmät takaavat, että uusi IONIQ Plug-In Hybrid on parempi kuin koskaan. Aja pelkällä sähköllä. Kun toimintamatka pelkällä sähköllä päättyy, voit jatkaa ajamista hybridinä bensiinimoottorilla ja kytkeä auton latausasemaan, kun pääset perille.

 

Ulkoasu

 

IONIQ PHEV exterior

 

Virtaviivaista tyyliä

 

Uuden IONIQ Plug-In Hybridin sulavia linjoja on päivitetty uusilla yksityiskohdilla. Maksimaalista suorituskykyä ja pientä ilmanvastusta silmällä pitäen kehitetty uusi IONIQ  Plug-In Hybrid on yksi markkinoiden aerodynaamisimmista autoista, sen ilmanvastuskerroin on vain 0,24. Ilmanvastus ja päästöt on minimoitu virtaviivaisten muotojen ja innovatiivisen teknologian avulla.

 IONIQ PHEV front v2

 

Aerodynamiikkaa ja uudet valot

 

Uudet kaksois-led-ajovalot tuovat lisätyyliä ja näkyvyyttä. Uudet valot parantavat turvallisuutta lisäämällä näkyvyyttä pimeällä ja korostavat auton keulan entistä dynaamisempaa ilmettä. Style-varustetasossa kaksois-led-ajovalot ovat vakiovaruste, Comfort-varustetasoon ne saa lisävarusteena.

 

IONIQ Plug-In Hybridissä eleganttia vyötärölinjaa korostaa nyt hopeanvärinen koristelista, joka tekee auton hienostuneesta siluetista aikaisempaakin linjakkaamman. Uudet 16-tuumaiset kevytmetallivanteet on suunniteltu erityisesti uutuutta varten. IONIQ Plug-In Hybridin takavalokuvio on uusittu. Uudelleen muotoillut takavaloryhmät tekevät vaikutuksen – niin yöllä kuin päivälläkin.

 IONIQ PHEV rear

 

Tilavat ja hienostuneet sisätilat

 

IONIQ Plug-In Hybridin uudistuneet sisätilat ovat puhdaslinjaiset, tilavat ja täynnä uusia ominaisuuksia. IONIQ Plug-In Hybrid on käytännöllinen 5-paikkainen sedan, joka tarjoaa huippuluokan mukavuutta ja erinomaiset yhteydet ilman kompromisseja. Sisätiloissa on hyödynnetty ympäristöystävällisiä muovi- ja luonnonmateriaaleja, kuten orgaanista sokeriruokoa ja vulkaanista kiveä.

 

 IONIQ PHEV interior

 

Istuimet – valinnanvaraa joka makuun

 

Mukavat istuimet on verhoiltu laadukkaalla kulutusta kestävällä kankaalla. Molemmissa etuistuimissa on korkeudensäätö ja kuljettajan istuimessa sähköinen ristiselätuensäätö. Ylellisen mukava kahdeksaan suuntaan sähköisesti säätyvä kuljettajan istuin kaksisuuntaisella ristiseläntuella on tilattavissa lisävarusteena Style-varustetasoon. Lisävarusteena on saatavana myös integroidulla muistitoiminnolla varustettu istuin, joka tallentaa kahden kuljettajan istuin- ja peilisäädöt. Kuljettajakohtaiset asetukset säädetään automaattisesti napin painalluksella. Suhteessa 60:40 taittuva takaistuimen selkänoja on vakiovaruste. Style-varustetasossa takapenkin reunapaikoilla on istuinlämmitys vakiovarusteena.

 

Comfort- ja Style-varustetasoissa on vakiovarusteena tummanharmaa Fossil Grey -kangasverhoilu. Style-varustetasoon saa lisävarusteena myös tuuleteut, perforoidut nahkaverhoillut istuimet. Nahkaverhoilun värivaihtoehtoja ovat Fossil Grey, kaksisävyinen harmaa Shale Grey ja punaruskea Red Umber.

 

 IONIQ HEV seats v4

 

Kojelauta

 

Kojelauta on muotoiltu kokonaan uudelleen. Tumman kromin sävyinen koristeviiva korostaa leveyden ja tilan tuntua. Mittaristokuvun korkealaatuinen keinonahkaverhoilu lisää tyylikkyyttä entisestään. Style-varustetason miellyttävää tunnelmaa vahvistaa kojelaudan ja keskikonsolin sininen led-valaistus. Lämmitettävän ohjauspyörän säätimet on sijoitettu ergonomisesti, joten auton järjestelmiä on mahdollista hallita myös ajon aikana turvallisuudesta tinkimättä.

 

 IONIQ HEV interior dashboard

 

Ajotilan mukaan muuttuva 7-tuumainen virtuaalimittaristo

 

Täysin uusi digitaalinen mittaristo koostuu Style-varustetasossa 7-tuumaisesta suuren resoluution nestekidenäytöstä ja kahdesta pyöreästä tunnelmavalosta. Näytön tyyli ja väri muuttuvat sen mukaan, onko ajotilaksi valittu ECO vai SPORT. Suuressa digitaalisessa värinäytössä näkyy runsaasti erilaisia ajotietoja, kuten ajonopeutta, polttoaineenkulutusta, hybridijärjestelmän energiavirtaa ja akun varaustilaa koskevia tietoja. Comfort-varustetasossa infonäytön koko on 4,2″.

 

10,25 -tuumainen kosketusnäyttö

 

Uudistetun ohjaamon elegantiksi keskipisteeksi on saatavana uusi 10,25-tuumainen audio-navigointijärjestelmä. Näyttö kuuluu Navigation Pack -varustepakettiin. Valikot ja navigoinnin puheohjaus ovat suomeksi.

 IONIQ HEV virtual cluster

8″ kosketusnäyttö

 

Uusi 8″ LCD -kosketusnäyttö on vakiovarusteena uudessa IONIQ Plug-In Hybridissä. Näytölle voi peilata älypuhelimen sovelluksia Android Auton tai Apple CarPlayn kautta, ja käyttää puhelinta esimerkiksi navigoimiseen turvallisemmin, kun reittiopastus on puhelimen sijaan auton näytöllä. Auton näytöllä käytettäviä puhelimen sovelluksia ovat navigoinnin lisäksi mm. Spotify ja WhatsApp.

 

IONIQ HEV multimedia display

 

Joustava lataaminen

 

Ladattava hybridi – IONIQ Plug-In Hybrid tarjoaa useita erilaisia latausvaihtoehtoja latauspaikan mukaan. Akun lataaminen tyhjästä täyteen kestää lataustavasta riippuen 2- 4 tuntia. Auton mukana toimitetaan tilapäiseen käyttöön tarkoitettu sukopistorasiaan sopiva latauskaapeli.

 IONIQ PHEV charging numbers fi2

 

Suorituskykyinen ladattava hybridi

 

Uudessa IONIQ Plug-In Hybridissä on 44,5 kW:n akkukäyttöinen sähkömoottori ja 1,6 bensiinimoottori suorasuihkutuksella. Yhdessä ne tuottavat 141 hv:n tehon ja 265 Nm:n väännön. Kun tähän dynaamiseen yhdistelmään lisätään pehmeästi vaihtava kaksoiskytkinvaihteisto ja kevyt mutta erittäin luja korirakenne, ajaminen on elämys.

 

Energiavirta

 

Uudella IONIQ Plug-In Hybridillä voi ajaa pelkällä akun tuottamalla sähkömoottorilla. Sillä voi ajaa myös hybridinä, jolloin auto käyttää ajotilanteen mukaan bensiini- tai sähkömoottoria kuljettajan edes huomaamatta muutosta voimanlähteessä. Regeneratiivinen jarrutusjärjestelmä lataa akkua hidastamalla auton vauhtia sähkömoottorilla. Sähkömoottori käyttää akkuun varastoitua energiaa kiihdytyksessä sekä ajettaessa ylämäessä ja hitaalla nopeudella.

 

 IONIQ HEV energy flow

Kaksi eri ajotilaa: ECO ja Sport

 

Voit yhdellä painikkeen painalluksella valita mieleisesi kahdesta ajotilasta: ECO tai Sport. Virtuaalimittariston tyyli ja väri muuttuvat valitun ajotilan mukaan. Valittu ajotila vaikuttaa auton luonteeseen, eron huomaat välittömästi. Sport-tilassa kaksoiskytkinvaihteiston vaihtotapa on dynaamisempi: kierrosnopeus nousee korkeammaksi ja pienempi vaihde pysyy pitempään kytkettynä, joten ajamiseen tulee välittömämpi tuntu. Myös ohjaustehostimen toiminta muuttuu: ohjauspyörän vastus kasvaa ja ohjaus muuttuu hieman raskaampaan eli urheilullisempaan suuntaan. ECO-tilassa painopiste on taloudellisuudessa, joten vaihteet vaihtuvat aikaisemmin ja ohjaustuntuma on kevyempi.

 

 IONIQ HEV drive mode

 

Vaihteiden vaihto ja regeneratiivisen jarrutuksen säätö suoraan ohjauspyörästä

 

Säädettävä regeneratiivinen jarrutusjärjestelmä lataa akkua hyödyntämällä sähkömoottoria auton vauhdin hidastamiseen. Kuljettaja voi säätää regeneratiivisen jarrutuksen tasoa helposti ohjauspyörän takana olevilla siivekkeillä. Valittavissa on neljä eri tasoa, joista jokaisessa hidastuvuus ja akun lataustaso muuttuvat hieman. Mitä tehokkaampi taso on valittu, sitä voimakkaammin auton nopeus hidastuu, kun jalka nostetaan kaasupolkimelta.

 IONIQ HEV paddle shifters

 

Energiavirtaa kuvaava animaatio

 

 IONIQ HEV eco das

 

Polttoainetta säästävä ja päästöjä pienentävä ECO-DAS

 

IONIQ Plug-In hybridin erinomaista polttoainetehokkuutta ja alhaisia hiilidioksidipäästöjä tukee ECO Driving Assistant System -järjestelmä (ECO-DAS). Kun navigointijärjestelmään syötetään uusi reitti, tämä ennakoiva energianhallintajärjestelmä analysoi reitin ja määrittää topografiatietojen perusteella optimaalisen akku- ja polttomoottorikäytön yhdistelmän reittiä varten. Coasting Guide -toiminto ilmoittaa kuljettajalle, kun ajotilanne edellyttää hidastamista polttoaineenkulutuksen pienentämiseksi. Järjestelmä on osa lisävarusteena saatavaa Navigation Pack -varustepakettia.

 

Ylämäen ennakointi

Kun reitillä on odotettavissa ylämäkiä ja akun varaus on alhainen, IONIQ Plug-In Hybrid lisää polttomoottorin toimintaa hienoisesti akun lataamiseksi etukäteen ennen reitin ylämäkiosuutta. Näin varmistetaan, että sähkömoottori voi avustaa ylämäessä, joka optimoi polttoainetehokkuuden.

 

Alamäen ennakointi

Jos akun varaus on riittävä, IONIQ Plug-In Hybrid minimoi polttoaineenkulutuksen lisäämällä sähkömoottorin tehoa ennen alamäkeen ajamista. Sähköenergia kerätään takaisin alamäessä regeneratiivisella jarrutuksella.

 

Coasting Guide

Coasting Guide analysoi reittitiedot navigointijärjestelmästä ja ilmoittaa , kun tilanne edellyttää toimia kuljettajalta. Kyseessä voi olla suunnan muuttaminen tai poistuminen moottoritieltä. Mittaristossa näkyvä tunnus ja äänimerkki kertovat kuljettajalle, että hän voi nostaa jalan kaasupolkimelta. Tavoitteena on vähentää polttoaineenkulutusta entisestään.

 

Säädettävä regeneratiivinen jarrutusjärjestelmä

 

Säädettävä regeneratiivinen jarrutusjärjestelmä lataa akkua hyödyntämällä sähkömoottoria auton vauhdin hidastamiseen. Kuljettaja voi säätää regeneratiivisen jarrutuksen tasoa helposti ohjauspyörän takana olevilla siivekkeillä. Valittavissa on neljä eri tasoa, joista jokaisessa hidastuvuus ja akun lataustaso muuttuvat hieman. Mitä tehokkaampi taso on valittu, sitä voimakkaammin auton nopeus hidastuu, kun jalka nostetaan kaasupolkimelta.

 

 

Hyundai SmartSense

 

IONIQ plu in-hybridissä on Hyundain uusin, kuljettajaa avustava huippuluokan aktiivinen SmartSense-turvallisuusteknologia, joka parantaa turvallisuutta ja antaa mielenrauhaa.

 

IONIQ PHEV safety

 

Mukautuva vakionopeudensäädin Stop & Go -toiminnolla (SCC ja S&G)

 

Mukautuva vakionopeudensäädin lisää turvallisuutta ja tekee ajamisesta rentouttavampaa, kun etäisyys edellä ajavaan autoon säilyy valittuna ja ajonopeutta pienennetään tai suurennetaan liikenneolosuhteiden mukaan. Mukautuva vakionopeudensäädin (SCC, Smart Cruise Control) säilyttää asetetun nopeuden ja etäisyyden pysähdyksen jälkeenkin, kun edellä oleva ajoneuvo lähtee liikkeelle. Jos pysähdys on ollut riittävän lyhyt, auto lähtee liikkeelle automaattisesti. Jos pysähdys on ollut hiukan pidempi, auto lähtee uudelleen liikkeelle kuljettajan painaessa lyhyesti kaasupoljinta tai aktivoimalla liikkeellelähdön vakionopeussäätimestä. Mukautuva vakionopeudensäädin on vakiovarusteena Style-mallissa.

 

SCC

 

Automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden tunnistuksella (FCA)

 

FCA on edistynyt aktiivinen turvallisuustoiminto, joka varoittaa kuljettajaa hätätilanteissa ja jarruttaa tarvittaessa automaattisesti. Etututkaa ja kamera-antureita käyttävä FCA (Forward Collision-Avoidance Assist with Pedestrian and Cyclist Detection) toimii kolmessa vaiheessa. Järjestelmä varoittaa ensin kuljettajaa visuaalisesti ja äänimerkein, lisää sitten jarrutusvoimaa törmäysvaaran mukaan ja jarruttaa lopulta täydellä voimalla törmäyksen välttämiseksi tai vaurioiden minimoimiseksi silloin, kun törmäystä ei voida välttää. Järjestelmä aktivoituu, kun nopeus ylittää 8 km/h ja havaitaan ajoneuvo, jalankulkija tai pyöräilijä.

 

FCA

Kaistallapysymisavustin (LFA)

 

Uudessa IONIQ Hybrisissä on kaistallapysymisavustin (LFA, Lane Following Assist), joka aktivoituna ollessaan pitää auton ajokaistan keskellä, kun nopeus on 0–150 km/h. Kaistallapysymisavustin on osa lisävarusteena saatavaa Safety Packia, johon kuuluvat myös katvealueen varoitusjärjestelmä (BCW) ja risteävän liikenteen varoitusjärjestelmä (RCCW).

 

Kaistallapitoavustin (LKA)

 

Kaistallapitoavustin (LKA, Lane Keeping Assist) tarkkailee tien reunaviivoja ja varoittaa kuljettajaa, jos auto on ohjautumassa pois kaistalta.

 

Katvealueen varoitusjärjestelmä (BCW)

 

Katvealueen varoitusjärjestelmä (BWC, Blind-spot Collision Warning) valvoo takakulmia tutkan avulla ja sytyttää varoitusvalon ulkopeiliin, jos se havaitsee toisen ajoneuvon. Jos kaistanvaihtotilanteessa havaitaan ajoneuvo, kuuluu äänimerkki kuljettajan laittaessa suuntavilkut päälle. Katvealueen varoitusjärjestelmä on osa lisävarusteena saatavaa Safety Packia, johon kuuluvat myös kaistallapysymisavustin (LFA) ja risteävän liikenteen varoitusjärjestelmä (RCCW).

 

BCW

 

Risteävän liikenteen varoitusjärjestelmä (RCCW)

 

Risteävän liikenteen varoitusjärjestelmä (RCCW) pienentää riskiä törmätä lähestyvään kohteeseen, kun kuljettaja peruuttaa ahtaassa paikassa, jossa on huono näkyvyys. RCCW (Rear Cross-traffic Collision Warning) tarkastaa tutkan avulla alueen auton takana risteävän liikenteen varalta ja varoittaa kuljettajaa visuaalisesti ja äänimerkein. Risteävän liikenteen varoitusjärjestelmä on osa lisävarusteena saatavaa Safety Packia, johon kuuluvat myös kaistallapysymisavustin (LFA) ja katvealueen varoitusjärjestelmä (BCW).

 

Älykäs nopeusrajoitusvaroitin (ISLW)

 

Älykäs nopeusrajoitusvaroitin (ISLW, Intelligent Speed Limit Warning) tunnistaa tien nopeusrajoitusmerkit etukameran ja navigointijärjestelmän avulla ja näyttää nopeusrajoituksen ja ohituskiellot reaaliaikaisesti. Tiedot näytetään sekä navigointijärjestelmän näytössä että mittaristossa.

 

Kätevä, miellyttävä ja yhteydessä

 

IONIQ HEV convenience

 

Nauti saumattomista yhteyksistä ja helpottavasta innovatiivisesta teknologiasta. Uusi IONIQ plug in hybrid on suunniteltu tekemään jokaisesta ajomatkasta nautinto. Saatavissa on laaja valikoima fiksuja ominaisuuksia ja järjestelmiä, jotka lisäävät autossa matkustajien mukavuutta.

 

Langaton lataus

 

Älypuhelimen lataus autossa on helppoa. Keskikonsoliin vaihteenvalitsimen etupuolelle sijoitetun langattoman latausalustan avulla Qi-yhteensopivan älypuhelimen lataus käy kätevästi ilman kaapeleita. Langaton lataus on vakiovarusteena Style-mallissa.

 

 IONIQ HEV wireless charging

Taustakamera DRM (Driving Rear-View Monitor)

 

Taustapeilin tarjoama näkyvyys on usein rajallinen. Myös takapenkillä istuvat matkustajat saattavat peittää näkymän taakse. Uuden DRM-järjestelmän kamera antaa tarkan kuvan siitä, mitä auton takana tapahtuu myös ajon aikana. Tämä parantaa turvallisuutta ja ajomukavuutta.

 

 IONIQ HEV rear view monitor

eCall-hätäpuhelujärjestelmä tuo lisäturvaa

 

IONIQ Hybrid soittaa automaattisesti apua paikalle jos tapahtuu onnettomuus, jossa turvatyynyt laukeavat. Hätäapua on mahdollista saada ympäri vuorokauden myös SOS-painiketta painamalla. Järjestelmä avaa puheyhteyden hätäkeskukseen.

 

 IONIQ HEV eCall v3

 

Rajatonta mielenrauhaa

 

Mielenrauha vakiovarusteena: IONIQ plug in hybridille myönnetään sama kattava takuu kuin muillekin Hyundain henkilöautoille ja lisäksi laajennettu takuu korkeajänniteakulle.

 

5-vuoden takuu ilman kilometrirajoitusta

Kuten kaikki Hyundait, myös uusi IONIQ Electric on suunniteltu korkeimpien mahdollisten laatustandardien mukaan. Varmistamme laadun viiden vuoden takuulla ilman kilometrirajaa, joten voit iloita elämästä autostasi huolehtimatta. Nauti mielenrauhasta, jonka yksi alan parhaista takuista sinulle tarjoaa – vakiovarusteena.

 

8 vuoden litiumionipolymeeriakun takuu

Lisäksi IONIQ Electricin tehokkaan litiumionipolymeeriakun takuu* on kahdeksan vuotta tai 160 000 kilometriä riippuen siitä, kumpi täyttyy ensin.

hyundai 8v akkutakuu

 

Hyundai IONIQ plug in hybrid hinnat ja varusteet

 

Yhteystietomme

 

Mikko puh. 0440219000

Matleena puh. 0440219001

 

Jätä yhteydenottopyyntö, varaa koeajo tästä